Dacia Spring

Dacia Spring Private Lease

De beste deal voor een Dacia Spring is momenteel 289,- euro per maand
Meer info →
Beste deal
Arval
vanaf € 289,-/maand
Op basis van 60 maanden, 5000 km per jaar
Bekijk bij Arval
Spring
Arval
Dacia Spring
27.4kWh 45 Comfort
5.000 km/jaar
60 maanden
€ 289,-p/m
Naar Arval
Spring
Arval
Dacia Spring
27.4kWh 45 Comfort Plus
5.000 km/jaar
60 maanden
€ 300,-p/m
Naar Arval
Spring
Lease 'm
Dacia Spring
27.4kWh ev comfort plus 33kW aut
10.000 km/jaar
60 maanden
€ 335,-p/m
Naar Lease 'm
Spring
Lease 'm
Dacia Spring
27.4kWh ev comfort plus 33kW aut
15.000 km/jaar
60 maanden
€ 350,-p/m
Naar Lease 'm
Spring
Lease 'm
Dacia Spring
27.4kWh ev comfort plus 33kW aut
10.000 km/jaar
48 maanden
€ 362,-p/m
Naar Lease 'm

Private lease de volledig elektrische Dacia Spring

De Dacia Spring is de goedkoopste volledig elektrische cross-over die je jezelf kunt leasen. Daarnaast is hij ook compact voor zijn segment. Geïnteresseerd in dit Roemeense hoogstandje met een lage prijs? Lees hier wat je moet weten over de Spring van Dacia.

Waarom jij een volledig elektrische Dacia Spring wil

De gunstige prijs is het belangrijkste argument voor de Dacia Spring. Zo betaal je een bescheiden bedrag per maand, maar kom je ook in aanmerking voor de speciale subsidie (SEPP) voor elektrische auto’s. Op basis van 60 maanden looptijd levert je dat een “korting” van bijna 56 euro per maand op.

De Dacia Spring komt goed tot zijn recht in de stad door zijn compacte formaat, kleine draaicirkel en een snelle optrek. Op die manier wring je je letterlijk en zonder problemen in allerlei bochten, doodlopende wegen en smalle wegen. Wanneer je bij het stoplicht wacht en groen ziet trek je probleemloos op door de vlotte elektromotor.

Dacia Spring kofferbak

Regelmatig de boodschappen doen of gewoon veel kofferbakruimte nodig? De Spring heeft met zijn 290 liter ruime kofferbak de grootste van zijn segment. Met neergeklapte achterstoelen wordt dit zelfs 620 liter. Dat is veel voor weinig, vooral met de bijkomende Dacia-App. Daarmee vind je laadpalen, garages en andere belangrijke puntjes op de kaart.

Hoe weet ik wat de beste private lease deal is?

Gebruik de leasevergelijker en je vindt de beste deal voor de Dacia Spring helemaal bovenaan. Dat is de laagst geprijsde aanbieding met minder kilometers en een langere looptijd. De genoemde bedragen zijn niet verrekend met de subsidie. Wil je korter leasen of met meer kilometers per jaar? Gebruik dan het filter.

Met het filter geef je het gewenste aantal kilometers en de looptijd aan. Zo rijd je tot wel 30.000 kilometers per jaar en lease je de Dacia Spring voor 24, 36, 48 of 60 maanden. Heb je dat gedaan? Dan vind je bovenaan de beste aanbieding die bij je past.

Wanneer je een interessante lease deal hebt gevonden voor de Spring klik je op de rode button ernaast. Deze brengt je naar de pagina van de leasemaatschappij met informatie over de auto, voertuigopties, voorwaarden en de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Als alles rond is, verschijnt de nieuwe auto voor je deur. Wij wensen je alvast veel rijplezier!

Vergelijkbaar met de Dacia Spring

Andere compacte SUV’s zonder brandstofmotor zijn de Hyundai Kona, Opel Mokka-e en Peugeot e-2008.

Al is de volledig elektrische Twingo niet van hetzelfde formaat kan je ‘m overwegen door zijn vergelijkbare prijs.