Opel Corsa

Opel Corsa Private Lease

De beste deal voor een Opel Corsa is momenteel 319,- euro per maand
Meer info →
Beste deal
XLeasy
vanaf € 319,-/maand
Op basis van 60 maanden, 5000 km per jaar
Bekijk bij XLeasy
Corsa
XLeasy
Opel Corsa
Orange Fizz
5.000 km/jaar
60 maanden
€ 319,-p/m
Naar XLeasy
Corsa
XLeasy
Opel Corsa
Orange Fizz
5.000 km/jaar
48 maanden
€ 334,-p/m
Naar XLeasy
Corsa
XLeasy
Opel Corsa
Orange Fizz
10.000 km/jaar
60 maanden
€ 337,-p/m
Naar XLeasy
Corsa
XLeasy
Opel Corsa
Orange Fizz
10.000 km/jaar
48 maanden
€ 352,-p/m
Naar XLeasy
Corsa
XLeasy
Opel Corsa
Orange Fizz
5.000 km/jaar
36 maanden
€ 354,-p/m
Naar XLeasy

Goedkoopste private lease deal Opel Corsa

De Opel Corsa is een stoere stadsauto met een comfortabel interieur. Hij is er in vele kleuren en biedt ook genoeg opties om hem naar wens op te stijlen. Zie jij jezelf al in deze auto van Duitse makelij? Hier lees je wat de Opel Corsa je nog meer te bieden heeft en hoe je de beste private lease deal vindt die bij je past.

Waarom de Opel Corsa bij je past

De Corsa komt uit het kleinere A-segment, maar is aangenaam comfortabel van binnen. Zo heb je opties voor stoelverwarming onder de voorste plaatsen en is er een massagefunctie voor de bestuurder. Ook de kofferbak is ruim met 309 liter opbergruimte. Dat is nog voordat je de achterstoelen voorover klapt. 

Sportief, sportiever, sportiefst

Van buiten is de Corsa standaard al vrij sportief. Als je meer wilt, is er ruimte voor opties als sportieve bumpers voor en achter, een chromen uitlaat, sportstoelen, zwarte hemelbekleding en allerlei soorten velgen. Deze opties heb je in de luxe GS-Line, maar er is genoeg te variëren. Je rijdt de nieuwe Corsa in het wit, zwart, blauw, grijs, oranje of rood.

Aangenaam rijden

Een groot deel van de rijbeleving hangt samen met de versnellingsbak. Bij de Opel Corsa mag je kiezen uit een automaat of handgeschakelde versie. Achter het stuur lees je alles af op het instrumentenpaneel en het infotainment-display. Die laatste gaat door het leven met een 7 inch of 10 inch-formaat en verbindt naadloos met je smartphone door Apple CarPlay of Android Auto. De Corsa rijdt ook veilig met een scala aan rijondersteuningen zoals rijstrookhulp, adaptive cruise control en een achteruitrijcamera.

Standaard kennen we de Opel Corsa als een benzineauto, maar rijd je liever elektrisch? Dan is er goed nieuws, want de Opel Corsa-e is de volledig elektrische uitvoering van de geliefde stadsauto.

Wat is de beste private lease aanbieding voor de Opel Corsa?

De beste private lease deal voor de Opel Corsa vind je altijd helemaal bovenaan in de leasevergelijker. Die heeft meestal een langere looptijd en een lager kilometrage. Is dat langer dan je voor ogen hebt of maak je jaarlijks meer kilometers? Gebruik dan het filter om de meest geschikte privatelease-aanbieding voor jou te vinden.

In het filter kies je niet alleen het kilometrage en de looptijd, maar vink je ook handgeschakeld of automaat aan. Zo sluit je alle andere aanbiedingen uit en vind je altijd de beste privatelease deal met het laagste maandbedrag bovenaan in het overzicht.

Bij iedere aanbieding vind je een rode button. Wanneer je een interessante deal hebt gevonden klik je daarop en kom je aan op de website van de leasemaatschappij. Hier staat meer informatie over de auto, diens opties, leasevoorwaarden en de mogelijkheid voor een vrijblijvende aanvraag.

Opel Corsa voorzijde